Bidra till Pedagogsajten

Vad roligt att du vill vara med och bidra! Du kan skriva ett eget inlägg, eller tillsammans med dina kollegor. Du kan också starta en helt egen blogg.

I ett inlägg på Pedagogsajten kan du berätta om dina upplevelser, tankar och reflektioner, samt publicera bilder och filmer.
Läs mer om Pedagogsajten här

Hur gör jag om jag vill dela med mig på Pedagogsajten?

Att skriva ett inlägg på Pedagogsajten är inte krångligt. Skicka din text tillsammans med ett eller ett par foton som kan publiceras till oss på redaktionen.
pedagogsajten@familjenhelsingborg.se

Innan vi publicerar din text vill vi att du godkänner vår bloggpolicy, samt att du informerar din närmsta chef.
Länk till Pedagogsajtens bloggpolicy

Vad ska det vara för innehåll i mitt inlägg?

Det du skriver ska ha en tydlig koppling till ditt arbete som pedagog med målgruppen pedagoger, kollegor och andra som är intresserade av skola.

För inspiration kan du söka och filtrera bland andra bloggar och blogginlägg på sajten.
Länk till alla de senaste inläggen
Länk till Pedagogsajtens alla bloggar

Läsare och besökare brukar uppskatta konkreta tips och lärresurser kopplade till dina inlägg. Det kan vara tips på lektionsupplägg, digitala verktyg, webbresurser, flippfilmer med mera.

Det är inte en plats för skolarbete tillsammans med dina elever. Inte heller en blogg för föräldrainformation. Fackliga frågor hänvisar vi till andra forum som är avsedda för det.

Jag vill börja blogga

Om du vill starta en egen blogg eller bidra med flera inlägg till något av våra befintliga bloggspår kontakta någon av oss på redaktionen och berätta lite om dig själv och vad du vill blogga om. Vi hjälper dig att komma igång, sedan sköter du bloggen på egen hand.

Vem får blogga på Pedagogsajten?

Pedagogisk personal inom Familjen Helsingborg i alla skolformer från förskola till vuxenutbildning, i kommunal verksamhet, som följer Pedagogsajtens bloggpolicy.

Pedagogsajten är ingen bloggportal, redaktionen har rätt att agera mot innehåll som inte anses lämpligt att publicera. Vi strävar dock efter att ha högt i tak och agerar endast vid behov!

Har du frågor? Kontakta redaktionen.
pedagogsajten@familjenhelsingborg.se