God Jul & Gott Nytt År!

Vi på Pedagogsajten Familjen Helsingborg vill tacka för det gångna året och önska en riktigt god jul och skön ledighet. Vi är tillbaka igen den 9 januari 2018.

Tack till dig som besöker Pedagogsajten och tar del av det som vi och så många engagerade pedagoger och andra inom skolans värld skriver om. Du hittar våra många bloggar här.

Tack till alla er bloggare och personer som vi fått skriva om under året. Det är tack vare er Pedagogsajten har ett sådant rikt innehåll och stor bredd.

Vill du också dela med dig av dina erfarenheter och idéer som bloggare på Pedagogsajten eller har du tips på ämnen som du tycker vi borde ta upp? Hör gärna av dig! 

Så här i slutet av året har du bland annat kunnat ta del av artiklar, filmer och blogginlägg om:

Arbetet mot mobbning på Västra Ramlösa skola i Helsingborg, Drottninghögsskolans och Husensjö skolas arbete med pulsglädje och brain breaks, den digitala satsningen i Ödåkra förskolor, värdet av processledare/mellanledare för skolutveckling, Lärarinnan Göranssons möte med prins Carl-Philip och hennes projekt i svenska, kollegialt lärande, lärande för hållbar utveckling och varför det är viktigt att leka med maten i förskolan, tips på filmer du kan använda i ditt klassrum som rör elevers psykiska och fysiska hälsa, värdegrundsarbete i Örkelljunga förskolor, läsmagi i klassrummet, vad som händer i tonårshjärnan, tankar om en lärares julspring och mycket, mycket mer.

Vi är tillbaka igen med full fart den 9 januari 2018.

God Jul & Gott Nytt År!
önskar
Pedagogsajten Familjen Helsingborg
https://www.facebook.com/pedagogsajten
https://www.instagram.com/pedagogsajten