Musik med digitala verktyg

En film om att använda digitala verktyg i musikundervisningen, i detta fall Jam Studio. Ett arbete utifrån hur vi jobbar med IKT på olika rektorsområden i Ängelholm, Munka Ljungby som en del av 1:1-satsningen.

 • Jamstudio – Musik med digitala verktyg – film med musiklärare Per Menzinsky | Musiklärarportalen.se
 • Rickard Carlsson

  JamStudio är ett bra musikskaparprogram som jag använt en hel del med mina elever. Nu vill ju dock företaget med Dave Edvards i spetsen att varje skola ska betala 300 dollar per år för att få fortsätta använda “gratislicenserna”. Hur har ni löst detta i Ängelholms Kommun?

  • Per Menzinsky

   Hej,
   Det går att testa och leka med programmet utan att det kostar något men för att använda det fullt ut så får man (så vitt jag vet) betala för sig. Jag ville att mina elever skulle kunna spara sina låtar och lämna in dem till mig för bedömning så jag betalade.

   Mvh Per

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *