Trevlig sommar och på återseende!

Vårterminen -14 är sedan ett tag tillbaka slut och även på våra förskolor har har flera tagit sommarledigt. Vi vill passa på och önska er en riktigt skön sommar, tacka för de här månaderna med Skolutvecklingsbloggen samt nämna något om framtiden.

I januari i år gjordes det första inlägget på denna blogg. Vi har sedan dess hunnit med drygt 50 inlägg och försökt att i dessa avspegla händelser i Kunskapsstaden Helsingborgs skolor och förskolor samt även lyft in ett forskningsperspektiv. Tack alla ni som varit med och bidragit med intressanta reportage från era verksamheter. Under den senaste delen av vårterminen har fokus legat på tankar och reflektioner från pedagoger och skolledare som i maj besökte SETT. Vill avsluta den delen med att länka till inlägg som är gjort av Lotta o Jenny  som är lärare på Rönnowska skolan. Du hittar det på Lottas blogg http://lottaskoogh.blogspot.se.

När sommaren lider mot sitt slut och höstterminen börjar, kommer denna blogg att ändra skepnad och istället bli en del av Pedagog Skånenordväst. Det ska bli jättespännande att Helsingborg tillsammans med några kommuner i vår närhet skapar en resurs för pedagoger. Redaktör för Pedagog Skånenordväst blir Josefine Åkerblom Hultén. Vi vill gärna fortsätta på den inslagna vägen, att ni från verksamheterna deltar aktivt genom att själva skriva. Kontakta Josefine (mail)/ @josefineaker (Twitter) om du vill vara med och blogga under vår flagg.

Den 1 september släpper vi den nya, som då blir en av flera Pedagogsajter som finns runt om kring i Sverige. Inte vilken som, utan den bästa:).

/Karin