Vad letar du efter?
Salladsgatans förskola har hittat ett spännande sätt att se på maten och måltiden. Kocken är i allra högsta grad delaktig…
Maten vi äter är inte en bara en förutsättning för vår överlevnad och vårt välmående, det är också ett av…
På John Blunds förskola använder barnskötarna Britt Asp och Biljana Halilovic måltidspedagogiken som redskap för att låta barnen skapa relationer…
Vindögatans förskola arbetar för att ha en så ekologiskt hållbar verksamhet som möjligt genom att dra ner på onödig varufrakt…
Få ämnen engagerar så mycket som mat. I det här inlägget tipsar Emma Sjöberg om hur man kan hantera ämnen…
Nu mäter alla Helsingborgs kommunala skolor sitt matsvinn. Men hur går vi vidare? Hur kommunicerar vi resultaten från mätningarna med…
På Hamiltons förskola i Helsingborg jobbar vi med hållbar utveckling och ett av våra viktiga mål är att minska vårt…
Denna lite förvånande uppmaning fick vi flera gånger av Hanna Sepp under en inspirerande dag i november. Genom att hjälpa…
Så här kan det gå till i naturgruppen på Högastens förskola.
På Hamiltons förskola i Helsingborg arbetar förskolans kock tillsammans med sina pedagoger med odling och hållbar utveckling. Från jord till…