Hej. Kul att du vill dela med dig!

Innehållet på Pedagogsajten är skapat av en redaktion och av yrkesverksamma lärare, forskare och utvecklingsledare som vill vara med. Skriv själv eller tipsa oss om någon eller något du skulle vilja läsa om.

Genom att du skickar in en berättelse eller ett tips till Pedagogsajten godkänner du våra riktlinjer.

Varför dela med sig?

  • Det är en bra möjlighet att berätta för potentiella nya kollegor hur du och ni arbetar på din skola och samtidigt visa upp kommunen och regionen som en attraktiv arbetsgivare.
  • Att visa upp ditt och ert eget arbete skapar stolthet över det ni själva gör. Samtidigt som du inspirerar andra ger det inspiration tillbaka både till dig själv och dina kollegor. Du är viktig. Du gör skillnad.
  • Genom att dela med dig bidrar du till att skapa en positiv lärandekultur och en gemenskap.
  • Du bidrar till att bygga upp kollektiv kunskap – ger fler tillgång till kunskap.
  • Du bidrar till att behålla kunskap.
  • Att synas på Pedagogsajten är en möjlighet att synas utåt och få spridning på det du, din skola eller din kommun gör bra.
  • Du kan bidra till att inspirera lärare i hela landet, vilket i sin tur kan bidra till att fler barn och elever får nytta av det, förbättrar lärandet hos fler.
  • Genom att dela med dig kan du själv hitta bättre sätt att göra saker på – du lär dig av dina egna misstag alternativt delar med dig av dina bästa metoder, vilket säkerställer att du själv fortsätter att använda dig av dem.

Skapa engagemang i sociala medier

Följ och gilla Pedagogsajten på Facebook och Instagram.

Kommentera gärna våra inlägg, interagera och dela. Då hjälper du till att sprida vårt innehåll och vi kan inspirera ännu fler pedagoger och lärare. Använd också hashtaggen #videlar på dina och era egna inlägg på Instagram så kan vi tillsammans skapa inspiration från så många som möjligt i vår stora region Familjen Helsingborg.

Vem får skriva på Pedagogsajten?

Pedagogisk personal inom Familjen Helsingborg i alla skolformer från förskola till vuxenutbildning, i kommunal verksamhet, som följer våra riktlinjer får alla lov att bidra med texter till Pedagogsajten.

Pedagogsajten är ingen bloggportal, redaktionen har rätt att agera mot innehåll som inte anses lämpligt att publicera. Vi strävar dock efter att ha högt i tak och agerar endast vid behov.

Det senaste