Varmt välkommen. Kul att du vill dela med dig!

Innehållet på Pedagogsajten är skapat av en redaktion och av yrkesverksamma lärare, forskare och utvecklingsledare som vill vara med. Dela med dig av en berättelse, ett tips eller ett projekt du arbetat med genom text, film eller bild.

Berätta hur du jobbar i ett blogginlägg

Ta kontakt med oss på redaktionen om du vill veta mer eller skicka text och bilder till:
pedagogsajten@familjenhelsingborg.se

Tänk på att du måste äga rättigheterna till det material du skickar in. Om du vill skicka bilder och filmer måste du ha skriftliga samtycken för alla personer som syns i bild.

När en redaktör tagit emot ditt material kontaktar vid dig. Det kan hända att vi ber om kompletteringar och i samråd publicerar vi ditt innehåll på sajten.

Genom att du skickar in en berättelse eller ett tips till Pedagogsajten godkänner du våra riktlinjer.

Vad ska det vara för innehåll i mitt inlägg?

Det du skriver ska vara till nytta för målgruppen pedagoger och medarbetare med intresse för pedagogik och skola. Du eller din arbetsplats ska äga rättigheterna till det du vill publicera.

Vill du ha stöd när du skriver så kan du välja bland frågorna nedan och svara på dessa.

  • Vad har du/ni gjort och varför?
  • Hur kan andra ha nytta av det du berättar?
  • Vad är du extra stolt över? Vad har varit utmanande och svårt?
  • Varför brinner du för det du gjort?

Om du är osäker på om ditt innehåll passar på sajten kan en redaktör hjälpa dig med din text och även svara på dina frågor.

Pedagogsajten är inte en plats för skolarbete tillsammans med dina elever. Inte heller en plats för föräldrainformation. Fackliga frågor hänvisar vi till andra forum som är avsedda för det.

Tipsa oss

Har du ett förslag på en artikel du tycker att vi ska skriva?

Ett artikelförslag kan vara något som du arbetar med på din förskola eller skola. Det kan också vara någonting som du själv är nyfiken på att höra mer om. Det kan handla om en enskild grupp eller klass, en lärare, ett arbetslag eller en skolledare som du tycker vi borde synliggöra.

Skicka in dina tips på den här sidan

Genom att du skickar in en berättelse eller ett tips till Pedagogsajten godkänner du våra riktlinjer.

Skapa engagemang i sociala medier

Följ och gilla Pedagogsajten på Facebook och Instagram.

Kommentera gärna våra inlägg, interagera och dela. Då hjälper du till att sprida vårt innehåll och vi kan inspirera ännu fler pedagoger och lärare. Använd också hashtaggen #videlar på dina och era egna inlägg på Instagram så kan vi tillsammans skapa inspiration från så många som möjligt i vår stora region Familjen Helsingborg.

Pedagogsajten på Facebook Pedagogsajten på Instagram #videlar på Instagram

Vem får skriva på Pedagogsajten?

Pedagogisk personal inom Familjen Helsingborg i alla skolformer från förskola till vuxenutbildning, i kommunal verksamhet, som följer våra riktlinjer får alla lov att bidra med texter till Pedagogsajten.

Pedagogsajten är ingen bloggportal, redaktionen har rätt att agera mot innehåll som inte anses lämpligt att publicera. Vi strävar dock efter att ha högt i tak och agerar endast vid behov.