Bidra till Pedagogsajten

På Pedagogsajten kan du berätta om dina upplevelser, tankar och reflektioner. Du kan dela med dig av filmer och bilder och du kan ge lektionstips eller tips på andra aktiviteter. Skicka text och bilder till oss på redaktionen eller fyll i formuläret på den här sidan så hjälper vi dig att publicera.

Skicka in ditt bidrag

Genom att du skickar in en berättelse eller ett tips till Pedagogsajten godkänner du våra riktlinjer.

Om du inte vill fylla i formuläret kan du välja att skicka ditt bidrag till pedagogsajten@familjenhelsingborg.se.

Om du har din berättelse nedskriven i ett dokument ladda upp det här
Tänk på att du själv måste äga rättigheterna till det du laddar upp och att du måste ha ett skriftligt samtycke om du vill publicera bilder med elever.

Vad händer med min text? En redaktör läser igenom det du skickar in och kontaktar sedan dig. Det kan hända att vi föreslår ändringar eller ber om kompletteringar. När du och redaktören ger klartecken publiceras ditt bidrag på sajten.

Fyll i namnet på din förskola eller skola samt i vilken kommun du arbetar.
Har du något du vill tillägga kan du göra det här.
You must confirm you're not a robot.

I det här formuläret samlar vi in personuppgifter om dig för att vi ska kunna hålla kontakt. Uppgifterna kommer inte att hanteras för något annat syfte, och kommer att raderas när ärendet är avslutat. Läs om hur Helsingborgs stad hanterar personuppgifter.

Vad ska det vara för innehåll i mitt inlägg?

Det du skriver ska ha en tydlig koppling till ditt arbete som pedagog med målgruppen pedagoger, kollegor och andra som är intresserade av skola.

Läsare och besökare brukar uppskatta konkreta tips och lärresurser kopplade till dina inlägg. Det kan vara tips på lektionsupplägg, digitala verktyg, webbresurser, flippfilmer med mera.

Det är inte en plats för skolarbete tillsammans med dina elever. Inte heller en plats för föräldrainformation. Fackliga frågor hänvisar vi till andra forum som är avsedda för det. Här kan du få tips för ett bra inlägg.

Jag vill skriva regelbundet

Om du vill skriva regelbundet kan du skicka ett mejl till pedagogsajten@familjenhelsingborg.se och berätta lite om dig själv och vad du vill skriva om. Vi hjälper dig att komma igång.

Vem får bidra på Pedagogsajten?

Pedagogisk personal inom Familjen Helsingborg i alla skolformer från förskola till vuxenutbildning, i kommunal verksamhet, som följer vår riktlinjer får alla lov att bidra med texter till Pedagogsajten.

Pedagogsajten är ingen bloggportal, redaktionen har rätt att agera mot innehåll som inte anses lämpligt att publicera. Vi strävar dock efter att ha högt i tak och agerar endast vid behov.

Har du frågor? Kontakta redaktionen.
pedagogsajten@familjenhelsingborg.se